Blog

Minden ami árnyékolás

Tekintse meg cégünk

Blog

munkáink
ide jön majd valami szöveg
roletta Budapest

Roletta: Hogyan tudja feldobni a rolettáját?

Nem véletlen, hogy a roletta egyre divatosabb árnyékolási eszköz már Budapesten is.Egyszerű, de nagyszerű, könnyen szállítható, könnyen felszerelhető, olcsó megoldás, mely egyszerre számos funkciót képes betölteni. Egyrészt kiválóan árnyékol: nem engedi beszivárogni a tűző nap melegét az életterünkbe. Másrészt,ugyanígy az otthonunk intimitását is segít megőrizni azzal, hogy nem engedi láttatni azt a külvilág számára.A roletta különösen praktikus a kicsi, budapesti lakások számára.

szalagfüggöny

Ezt soha ne tegye a szalagfüggönyével!

Egyedileg méretezhető, emiatt különleges alakú és formájú ablakokhoz is megfelelő. Sok esetben jöhet jól, hogy a függönnyel és a rolettával ellentétben, a szélessége is könnyedén állítható. A szalagok szöge is szabályozható, így lehetséges némi természetes fényt beengedni a helyiségekbe úgy, hogy közben nem lehet belátni. Így az utcára néző, nagyobb ablakos irodahelyiségekbe.

reluxa Budapest

Amit a reluxa tisztításáról tudni kell

Nem csoda tehát, hogy a reluxa tisztítása is sokak figyelmét felkelti, hiszen ez a függöny típus nagyon elterjedt, szinte minden második, harmadik otthonban vagy irodában megtalálható. Népszerűsége részben annak köszönhető, hogy a reluxa árak még mindig rendkívül kedvezőek, ugyanakkor egy reluxa sokoldalú, ügyesen képes szabályozni a beérkező fény mennyiségét.

9+1 meghökkentő ötlet rolettára

Roletta: 9+1 meghökkentő ötlet rolettára

Tapasztalataink szerint az egyik legkedveltebb árnyékolási eszköz a roletta Budapesten és vidéken egyaránt. Sokoldalúan variálható, használható egyenes vagy ferde felületeken, a fényáteresztőtől a teljesen fényzáróig minden árnyékolási fokozatban elérhető, kül- és beltéren egyaránt használható, lehet kézi vagy motoros működtetésű, tokozott, rugós vagy láncos.

Ami nem csak irodákban mutat jól: szalagfüggöny tippek otthonra

Ami nem csak irodákban mutat jól: szalagfüggöny tippek otthonra

A szalagfüggönnyel – ahogy a rolettával, de még a reluxával is – sokszor találkozunk Budapesten, elsősorban irodákban. Ez nem véletlen, hiszen nem csak költséghatékonyak és praktikusak, de jól mutatnak nagyobb ablakfelületeken is. A szalagfüggönynek, rolettának és reluxának azonban számtalan más olyan előnye is van, melyek nem csak az irodában, hanem az otthonunkban is nagyon jól kihasználhatóak.

Mi a különbség a szalagfüggöny, a roletta és a reluxa között?

Mi a különbség a szalagfüggöny, a roletta és a reluxa között?

A szalagfüggöny, a roletta és a reluxa Budapesten a legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszközöknek számítanak, háttérbe szorítva a hagyományos sötétítő függönyöket és a nehézkesebb redőnyöket. Nézzük hát a jellemzőiket külön-külön.1. A hosszú csíkokból álló szalagfüggöny, mint belső árnyékoló története Budapesten több évtizedes múltra tekint vissza. Kezdetben elsősorban hivatalokban, bankokban használták,kvázi a függönyök helyettesítésére.

Milyen a jó reluxa? 5 fontos szempont

Milyen a jó reluxa?
5 fontos szempont

A lakberendezés és lakásdekoráció egyik vissza-visszatérő, eldönthetetlennek tűnő kérdése, hogy ablakaink árnyékolásához redőnyt, vagy inkább reluxát használjunk. Az internetet böngészve, ezer és ezer érvet találunk úgy a reluxa, mint a redőny mellet, vagy épp ellenük voksolókból, tehát a döntésünkben nem sokat fognak segíteni a különböző fórumokon folytatott szópárbajok sem.

Titkok a szalagfüggönyön túl

Szalagfüggöny: Titkok a szalagfüggönyön túl

A belső árnyékolók csoportjába tartozik a szalagokból, más néven lamellákból álló szalagfüggöny, mely Budapesten nagyon közkedvelt. Korábban inkább irodákban, üzlethelyiségekben használták, de napjainkban már a lakások dekorálásának is fontos elemévé vált. A lamellák elfordításával kiválóan szabályozható a fény mennyisége, amit szeretnénk a helyiségbe bebocsátani.

Gyönyörűség és praktikum egyben: roletta

Gyönyörűség és praktikum egyben: roletta

A belső árnyékolók közül a legrégebben használt és talán a legnépszerűbb szerkezet is a roletta. Régen a sötétítőfüggöny helyettesítésére használták, mára már egy nagyon praktikus lakberendezési eszközzé vált. Több változatát használják a rolettának Budapesten és vidéken is. Akad áttetsző, hővisszaverő, de teljes sötétséget biztosító típus is, mely akár hagyományos, akár modern környezetben is jó szolgálatot tud tenni.