Termékeink

Épületfólia Budapest, épületfólia árak

szallagfüggöny

Épületfólia Budapest, épületfólia árak

Az ablakok minden épületnek fontos részei, hiszen beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is okoznak, mint a zavaró ragyogás, hőmérséklet-növekedés vagy hő gyarapodás, magas energiaköltségek, és a berendezési tárgyak fakulása. Tevékenységi területünkhöz tartozik különböző típusú biztonsági, fényvédő és hővédő fólia telepítése épületekre.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Az épületfóliáról bővebben

A SkyFol hővédő ablakfólia segítségével, már az ablaknál képesek leszünk megszűrni és kint tartani a hő, akár 91%-át, ezzel drasztikusan csökkentve a hűtési energia igényeket. Ennek következtében a klímát is visszakapcsolhatja pár fokozattal. Számos mérés bizonyította már, hogy a fóliázott lakásokban 5-6 fokkal is hűvösebb lehet, mint a fólia nélküliekben. Tegye otthonát kellemesebbé és energiahatékonyabbá, valamint takarítson meg jelentős összeget a hűtési költségén.

Az üvegfólia egyedülálló védelmet nyújt a vakító napfény, a nem kívánt magas hőmérséklet, az emelkedő energia költségek és a berendezési tárgyak kifakulása ellen. Az üveg károsodása esetén szilánkmentes törést biztosít. Csapatunk a legmodernebb Skyfol üvegfóliákat telepíti, hogy a legkorszerűbb védelemmel rendelkezzen a biztonság és a kényelem terén.

Az épületfóliák alkalmazásának számos területe van, összességében elmondható, hogy a beépített üvegek tulajdonságainak feljavítására, legköltséghatékonyabb megoldás az skyfol épületfólia. A skyfol épületfóliák segítségével alacsony befektetéssel hosszútávra megoldható otthonaink, munkahelyünk hő-, fény, és UV-védelme illetve személy- és vagyonvédelme.

Hővédelem és szigetelés

Az épületfóliák a legkiválóbb megoldást nyújtják az üvegeken beáramló hő visszaverésére. A legjobb hővédelmi képességekkel rendelkező hővédő fóliákkal akár 83%-os hő védelmet is elérhetünk, ami a legnagyobb forróságban is kellemes klímát biztosít otthonunknak. Egyes kiemelt szigetelő tulajdonsággal bíró épületfóliákkal a lakás hő veszteségét tudjuk csökkenteni a téli fűtési szezon során, ezzel jelentős energia megtakarítást és költségcsökkentést érhetünk el.

Személy és vagyon védelem

A betöréses bűnesetek nagy része az üvegen való áthaladás útján valósul meg. A biztonsági fóliák hatékony megoldást jelenthetnek a betörőkkel szemben. Erős mechanikai védelmet nyújtanak, az üvegen való bejutás így csak nehezen, jelentős időveszteséggel és hangzavarral lehetséges. A víztiszta biztonsági fóliák láthatatlanok az üvegen, színezett biztonsági fóliák, kombinált előnyöket nyújtanak: biztonsági funkció mellett megbízható hő- és fényvédelmet is biztosítanak. . A biztonsági ablakfólia már 100 mikron vastagságtól alkalmas a rács kiváltására. A biztonsági fóliák nem rontják az épület külső összhatását, illetve nem akadályozzák a kilátást. A skyfol biztonsági fóliák rendelkeznek a Magyar Biztosítók Szövetségének minősítésével és ajánlásával.

UV védelem:

A nap káros sugarai számos bőrbetegség okozói. Ezen betegségek növekvő száma egyre inkább a megelőzésre, a káros sugarakkal szembeni védekezésre irányítja a figyelmet. A skyfol épületfóliák alaptulajdonsága a káros UV sugarak teljes kiszűrése.

Belátás védelem

Nagyszerű megoldás, amivel az üveg felületek nappali beláthatóságát tudjuk megszüntetni amennyiben a megfelelő fényáteresztésű tükrös fóliát alkalmazzuk. Fontos azonban számba venni azt a fizikai tényezőt, miszerint a fólia abba az irányba fog tükröződni ahonnan a nagyobb fényt kapja. Esti viszonylatokban a belátás megakadályozásához, kiegészítésként szalagfüggöny, roletta vagy redőny lehet a megoldás.

Épületfólia Budapest, épületfólia árak, épületfólia

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
épületfólia épületfólia épületfólia épületfólia