Termékeink

Napellenző Budapest, napellenző árak

szalagfüggöny

Napellenző Budapest, napellenző árak

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

Működtetés:
A napellenzőket működtetheti kézi erővel - tekerőkarral, elektromotorral, vagy akár mindkettővel. Az elektromotoros berendezésekhez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Textilek

A napellenzők ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. A színminták segítségével eldöntheti, hogy nagy vonalakban milyen mintájú, illetve árnyalatú textilt választ majd. A tényleges kiválasztást azonban csak a termék személyes megrendelésekor, a valós napellenzők megtekintését követően tegye meg.

Legnépszerűbb napellenző típus a basic new, mely esőcsatornás homlokprofillal, tűgörgős csuklószerkezettel és az alumínium profilokban, a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel rendelkezik. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

Fő jellemzői:

  • Szerkezet szín : Ral 9016, kérésre a RAL színsor bármelyike
  • Ponyva szín: Umroll színsor
  • Karok: 5 m-ig 2 db, 5-6 m-ig 2-3 db, 6-8 m-ig 3db, 8m felett 4db
  • Konzol: Homlokzati, kívánságra univerzális - mennyezeti, szarufa
  • Ponyvacső átmérő: 70mm, 80 mm
  • Védőtető: Opcionálisan rendelhető, kívülről festett, hengerelt alumínium

Feláras szolgáltatások:

  • Mennyezeti, szarufa rögzítés
  • Védőtető
  • Motoros működtetés és vezérlés

Compact speciális homlokcső esetén, a drapéria egy kis csigahajtómű segítségével a homlokprofilból függőlegesen leereszthető, így a napellenző a lemenő nap ellen nyújt hatékonyabb védelmet. A homlokcsőbe húzható hagyományos vászon maximum 1,3 méteres magasságú lehet.

A Casette típusú napellenzők hagyományos könyökkaros árnyékolók, melyek felszerelhetők homlokzatra, szarufára vagy akár eresz alá is. A szerkezet visszahúzott állapotban egy teljesen zárt fémtokba záródik, amely tok teljes védelmet nyújt mind a ponyva, mind a tartószerkezet számára az időjárás viszontagságai ellen, így növelve a napellenző élettartamát.

A rendkívül gazdag könyökkaros napellenző kínálatunkból, biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót..

Napellenző Budapest, napellenző árak, napellenző

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
szalagfüggöny szalagfüggönyszalagfüggöny