Termékeink

Alumínium redőny Budapest, redőny árak

szallagfüggöny

Alumínium Redőny Budapest

Termékleírás

A legelterjedtebb tradicionális külső árnyékoló.

A redőnyök nagyon jó hőszigetelők, csökkentik a zaj és a por épületbe jutását, valamint részleges betörésvédelmet is nyújtanak. A redőnnyel megvédheti otthonát a kíváncsiskodóktól, továbbá a nyílászáróinak is védelmet nyújt az időjárás viszontagságaitól.

A Redőnyök anyaguk szerint: műanyag redőny, alumínium redőny, faredőny

A Redőny típusok beépíthetőség szerint: külsőtokos, beépített tokos.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

A redőnyökről bővebben

A redőnyök többnyire kombinálhatók szúnyoghálóval, motorizálhatóak, automatizálhatóak.

A külső tokos redőny megnevezés egy redőny rendszer. Alapvetően két fő típusra bontható, műanyag redőnyre és alumínium redőnyre. Mindkét fő típusnak rengeteg változata van. Ezen változatok között segít eligazodni nevük. Műanyag redőnyről akkor beszélünk, ha a redőny lécek és a lefutó műanyagból vannak, alumínium redőny esetében pedig alumíniumból.

Redőny típusok:

-Külsőtokos műanyag redőny:Horganyzott festett toklemez, alumínium tokvégek, csapágyazott acéltengely, kefézett lefutók, műanyag redőnypalást.

-Külsőtokos alumínium redőny :Szinterezett alumínium tok, alumínium tokvégek, porvédett csapágyas acéltengely, feltolás gátló, Alumínium kefézett lefutók, pur habbal töltött alumínium redőnypalást.

-Vakolható tokos műanyag redőny:Szerkezeti összetétele majdnem megegyezik a külsőtokos társáéval. A különbség lentebb részletesen kifejtve.

-Vakolható tokos alumínium redőny:Szerkezeti összetétele majdnem megegyezik a külsőtokos társáéval, A különbség lentebb olvasható

A vakolható tokos redőny helyének kialakítására már az épület tervezésénél gondolni kell.

A redőnytokot a nyílászáró beépítése után, de a vakolat felkerülése előtt kell beszerelni. A redőnytok és a szervizlemez alumínium, a tok elejére szigetelő anyag van elhelyezve, és vakoló él, a szerelőnyílás a redőnytok alján található. A redőnytokban elhelyezett, horganyzott acélból készült tengely golyóscsapággyal van felfogatva, melyre acélrugóval csatlakozik a redőnyléc, amely lehet alumínium vagy műanyag.

Az acélrugó feltolás gátlóként is funkcionál, ezzel mechanikus védelmet biztosít. A redőnyvezető sín 53 x 22 mm alumínium vagy műanyag, a csendesebb működés érdekében filc vagy kefe van belehúzva.

A redőnytokba beépíthető a függőleges irányban mozgatható mobil szúnyogháló. A szúnyogháló üvegszál alapú UV álló műanyag bevonatos anyagból készül, rúgós feltekerő mechanikával, reteszes rögzítéssel.

A megfelelően felszerelt alumínium redőny megnöveli otthona biztonságát, az egyik legtökéletesebb, leghosszabb élettartamú kültéri árnyékoló. Hőszigetelő tulajdonságai is kiválóak, nyáron és télen is 5 fokkal szigetelheti otthonát.

Az alumínium redőny motorizálható így kényelmesen akár távirányítóval a karosszékből is működtetheti redőnyeit. Mindenképpen meg kell említeni, hogy a motoros redőnyt be lehet programozni, így az ön távollétében a redőnyök előre beprogramozott időben a motor leengedi. (otthonlét szimuláció)

Redőny Budapest, redőny árak, redőny

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Redőny Redőny