Termékeink

Reluxa Budapest, Reluxa árak

Árnyék-expressz - Reluxa

Reluxa Budapest, Reluxa árak

Termékleírás

A belső árnyékolók egyik legrégebbi típusa, mely hosszú évtizedek óta nem veszít népszerűségéből.

A reluxa vízszintesen futó, elforgatható és felhúzható lamellákból áll, amelyekkel szabályozható a bejövő fény mennyisége és iránya, illetve egy mozdulattal kizárható vele a külvilág. Az alumíniumból készült lamellák 25 vagy 16 mm-esek, nagy színválasztékban rendelhetőek. A szerkezet és a zsinórok színe a legtöbb esetben a lamella színéhez igazítható.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Reluxákról bővebben

Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített reluxák kínálják a legjobb választást. A fa reluxa lamellák 25 vagy 50 mm-es szélességben készülnek, különböző színű pácolással.

Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú és hangulatos berendezési tárgya lehet lakásának, irodájának.

A lamellák forgatása üvegpálcával, a lamella gyűjtés zsinórral történik. Bukó-nyíló, vagy ferde síkú ablakok esetén a feszített kivitel ajánlott, ebben az esetben a lamellák kétoldalt az ablak aljához rögzített damil szálon futnak, így akadályozva meg a reluxa elmozdulását a síkból. Szerelhető falcba, közvetlenül az üvegfelület elé, vagy az ablak keretére.

Falcba történő szerelés esetén javasoljuk az úgynevezett Isoline reluxa használatát. Ennek a típusnak nagy előnye a hagyományos társával szemben, hogy a felső sín kialakítása miatt jobban befekszik az üvegfelület elé, minimálisan áll csak ki az ablak síkjából. Az Isoline reluxa gyöngyláncos mozgatással készül.

A reluxa nagy előnye, hogy a külvilágtól nem zár el teljesen, a lamellák optimális szögbe állításával nem zár el teljesen a külvilágtól, a belátás mégis korlátozódik. Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú és hangulatos berendezési tárgya lehet lakásának, irodájának.

Reluxa, reluxa Budapest, reluxa árak

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Reluxa Reluxa
reluxa Budapest

Amit a reluxa tisztításáról tudni kell

Nem csoda tehát, hogy a reluxa tisztítása is sokak figyelmét felkelti, hiszen ez a függöny típus nagyon elterjedt, szinte minden második, harmadik otthonban vagy irodában megtalálható. Népszerűsége részben annak köszönhető, hogy a reluxa árak még mindig rendkívül kedvezőek, ugyanakkor egy reluxa sokoldalú, ügyesen képes szabályozni a beérkező fény mennyiségét.

Milyen a jó reluxa? 5 fontos szempont

Milyen a jó reluxa?
5 fontos szempont

A lakberendezés és lakásdekoráció egyik vissza-visszatérő, eldönthetetlennek tűnő kérdése, hogy ablakaink árnyékolásához redőnyt, vagy inkább reluxát használjunk. Az internetet böngészve, ezer és ezer érvet találunk úgy a reluxa, mint a redőny mellet, vagy épp ellenük voksolókból, tehát a döntésünkben nem sokat fognak segíteni a különböző fórumokon folytatott szópárbajok sem.