Termékeink

Roletta Budapest, Roletta árak

Árnyék-expressz - Roletta

Roletta Budapest, Roletta árak

Termékleírás

A belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek időről- időre meg tudnak újulni és napjainkban ismét a reneszánszukat élik.

Funkciójukat tekintve már nem csak az árnyékolás és a belátás megakadályozása a feladatuk, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek nélkülözhetetlen kiegészítőivé váltak Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, képesek hangulatossá tenni a környezetet.

Tekintse meg Roletta típusainkat  Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Rolettákról bővebben

A roletta esztétikus és praktikus, helyigénye kicsi, kezelhetősége mindenki számára egyszerű. Sokszor megoldást jelent olyan nyílászárók árnyékolására, ahová a hagyományos függöny fazon nem alkalmazható. A roletta stílusosan illeszkedik modern vagy klasszikus környezetbe. Ablaknyílásaink díszévé tud válni, vagy ha éppen arra van szükség, akár rejtve is maradhat.

Textiljeit tekintve elképesztően sokoldalú. Megközelítőleg 20 fajta textillel szolgálhatunk, ami 150 színben érhető el. Áttetsző, fényvisszaverő, netán teljesen fényzáró. Mindenki megtalálja a leginkább környezetébe illeszkedőt.

A roletták rugós vagy gyöngyláncos, illetve motoros működtetésűek lehetnek. Szerelhetőek mennyezetre, oldalfalra, ablakkeretre, akár fúrás mentesen is. A tokozott roletta exkluzív megjelenést biztosít. Ebben az esetben egy védőtok alatt helyezkedik el a rolettahenger. Ez a fajta kérhető műanyag vagy alumínium lefutókkal. Ebben az esetben a textil hasonlóképpen közlekedik mint a redőnypalást. Teljes fényzárás ezzel a típussal érhető el.

Számos textiljével a sötétítés nélküli árnyékolás luxusát kaphatjuk és színei abszolút mértékben a szalagfüggöny színeihez illeszthetőek mellyel harmonikus egységet hozatunk létre belső árnyékolóink között.

Tekintse meg a bambusz rolettákatKérje ingyenes árajánlatunkat!
Roletta Roletta

A sávroló:

A sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozásával könnyedén szabályozható az ablakon beáramló fény mennyisége. Három állásba lehet állítani. Lehetséges a teljes lefedéses sötétítés, köztes szűrő állapot, valamint teljes feltekeréssel az árnyékolás megszüntetése. A sávroletta textiljei rengeteg színvariációban állnak rendelkezésre. Tokozat nélküli, tokozott, gyöngyláncos, vagy akár motorizált mozgatással is elérhető.

Rugós működtetésű vászon roletta

A klasszikus kezelési mód, függőleges ablakoknál: lefelé húzva a rugós roletta bárhol megállítható.

Gyöngyláncos működtetésű vászon roletta

Gyöngyláncos mozgatású roletta esetén a szerkezet szélén lefutó gyöngylánc segítségével mozgatjuk fel-le a rolettát. A rolettát bármelyik magassági pontnál megállíthatjuk.

A 180 cm-nél magasabb vászon rolettákat és a sávrolettákat ezzel a típusú kezeléssel forgalmazzuk.

Tetőtéri működtetésű vászon roletta

A tetőtéri roletta a rugós típus általában nyílószárnyra szerelt változata, ahol a vászon az oldalt elhelyezett kis fülekhez rögzíthető.

Lux típusú vászon roletta

Ferde síkú tetőtéri ablakok ideális árnyékolója a tokozott Lux vászonroletta. E rolótípus a nyílószárnyra rögzítve teljes fényzárást biztosít.

A roletták működtetése automatizálható is, melyet a tengelybe integrált csőmotorral valósítunk meg..

Roletta, roletta Budapest, roletta árak

Tekintse meg a sávroló textil mintákatTekintse meg a textil roletta mintákatKérje ingyenes árajánlatunkat!
Reluxa Reluxa
roletta Budapest

Roletta: Hogyan tudja feldobni a rolettáját?

Nem véletlen, hogy a roletta egyre divatosabb árnyékolási eszköz már Budapesten is.Egyszerű, de nagyszerű, könnyen szállítható, könnyen felszerelhető, olcsó megoldás, mely egyszerre számos funkciót képes betölteni. Egyrészt kiválóan árnyékol: nem engedi beszivárogni a tűző nap melegét az életterünkbe. Másrészt,ugyanígy az otthonunk intimitását is segít megőrizni azzal, hogy nem engedi láttatni azt a külvilág számára.A roletta különösen praktikus a kicsi, budapesti lakások számára.

Gyönyörűség és praktikum egyben: roletta

Gyönyörűség és praktikum egyben: roletta

A belső árnyékolók közül a legrégebben használt és talán a legnépszerűbb szerkezet is a roletta. Régen a sötétítőfüggöny helyettesítésére használták, mára már egy nagyon praktikus lakberendezési eszközzé vált. Több változatát használják a rolettának Budapesten és vidéken is. Akad áttetsző, hővisszaverő, de teljes sötétséget biztosító típus is, mely akár hagyományos, akár modern környezetben is jó szolgálatot tud tenni.