Termékeink

Rovarháló Budapest, rovarháló árak

szallagfüggöny

Rovarháló Budapest, rovarháló árak

A szúnyoghálók, rovarhálók ma már szinte elengedhetetlen részei a nyílászárónak. Segítségükkel nyári melegben is szabadon szellőztethetünk az ablakokon, ajtókon, mivel nem engedik lakásunkba a nyugalmunkat megzavaró rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető. A típusai között mindenki megtalálja az igényeihez leginkább alkalmazható megoldást. Rendelhető fix keretes, lehúzható, elhúzható, toló, nyíló és pliszé rendszerű rovarháló.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

A rovarhálókról bővebben

Fix szúnyogháló

A fix rovarháló egy feszítőkeret segítségével készül. Kívülről csavarozhatóak fel a nyílászáróra, kivéve a falcos, mert ott egy elfordítható alumínium fül segítségével rögzítjük a nyílászáró falc részébe.

Típusai:

  • Fix keretes
  • Alumínium fixkeretes
  • Isso fix falcos

Mobil szúnyogháló:

Mobil szúnyoghálók alatt, a mozgatható hálófelülettel rendelkező rovarhálókat értjük. A mozgatás iránya szerint megkülönböztethetünk függőleges és vízszintesen mozgatható, valamint nyílóajtó szúnyoghálókat.

Függőleges mozgatású rolós szúnyogháló (roló 1- es):

Alumínium tokkal és lefutóval rendelkező igen népszerű és tartós konstrukció. Antracit szürke üvegszövet háló és acélrugó garantálja a hosszú távú működést. Előnye a fixkeretes rovarhálóval szemben, hogy amikor nincs rá szükség, teljesen visszatekeredik a tokba. Rögzítése kívülről történik csavarral. Alkalmazása leginkább ablakoknál ajánlott.

Vízszintes mozgatású rolós szúnyogháló (roló 2- es):

Tulajdonságaiban és anyagában megegyezik a függőleges mozgatású rokonával, kivéve abban, hogy ezt a fajta rovarhálót leginkább ajtónyílásoknál alkalmazzák abban az esetben, ha nincs hely toló vagy csapóajtó telepítésére.

Rovarháló ajtó:

A keret anyaga porszórt alumínium. Antracit színű üvegszálas rovarháló. Működése megegyezik a hagyományos ajtóéval. Az általunk gyártott és forgalmazott típus tartós és ellenálló. Nagy felületen folyamatos szellőzést biztosít

Szúnyogháló tolóajtó:

Anyaga porszórt alumínium és antracit színű üvegszövet rovarháló. Kis helyigény és hosszú élettartam jellemzi.

Pliszé szúnyogháló:

vízszintesen mozgatható. Keret, és tok: a keret szerkezete 20*20 mm-es alumíniumprofil. Tok nincs, a háló, mint egy harmonika összetolódik. A háló anyaga UV álló, antracitszürke vagy fekete színű, üvegszálas, műanyag bevonattal, 2 cm széles lamellái pliszére emlékeztetnek. Zsinóros vagy láncos vezetésű.Csendesen, könnyedén működik és bárhol megállítható. Kifejezetten alkalmas nagyméretű nyílások beépítésére. Kiengedett állapotban a háló rugalmas, ellentétben a rolós szúnyoghálóval.

Rovarháló, rovarháló Budapest, rovarháló árak

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
rovarháló rovarháló