Termékeink

Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak

szallagfüggöny

Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak

Termékleírás

Az egyik általunk legkedveltebb termékünk az elegáns, rendkívül sokoldalú és praktikus szalagfüggöny. Korántsem véletlen, hogy ekkora népszerűséget vívott ki magának ez az árnyékoló.

Saját gyártású termék mely import alapanyagokból készül. Az általunk forgalmazott 125 fajta textil közül, egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

A szalagfüggöny karnis előnye, hogy a textilek kiválasztásánál saját ízlésünkre, kreativitásunkra hagyatkozhatunk. Egy karnison belül felhasználhatunk különféle textúrájú lamellákat, színeket és színárnyalatokat.

Tekintse meg a szalagfüggöny mintákat! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

A szalagfüggönyökről bővebben

A szalagfüggöny, elképesztő textilválasztékával tökéletesen képes illeszkedni a legtöbb környezetbe.

A lamellák anyaga sokféle lehet. Magas fényáteresztő képességgel rendelkező, teljesen fényzáró, különleges mintázatú, esetleg a minimál stílust biztosító és még sorolhatnám.

Az árnyékolás funkcióján túl térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét.

Nagy szélességben is tökéletesen működik, ezért költséghatékonyan és esztétikusan oszthatóak meg általa nagy termek is, nem beszélve arról a képességéről, hogy amikor nincs rá szükség, egy mozdulattal elhúzható, ezáltal egybenyitható marad a helység.

A szalagfüggöny kezelő hossza gyakorlatilag bármekkora lehet, a hely sajátosságaihoz igazítható.Kézi mozgatásnál a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást. Az elhúzásnál figyelni kell arra, hogy minden esetben a lamellák merőlegesen álljanak a karnis tengelyéhez képest, azaz nyitva legyenek. Tengelyirányú elforgatással kiválóan szabályozható a beeső fény mennyisége. A kezelőre design súly helyezhető, az eredeti fehér ólomsúly helyébe, így még esztétikusabbá téve a látványt.A karnis szerelhető ferde síkokra is, ebben az esetben a lamellák hosszát a dőlés mértékéhez igazítjuk.

Szalagfüggöny kezelők elrendezése:1-es elrendezés: a kezelőhöz gyűjti a lapokat2-es elrendezés: a kezelővel ellentétes irányba gyűjti a szövetet3-as elrendezés: középről két szélre gyűjti a szövetet, a szélesebb szalagfüggönyöknél elegáns megoldás.A szalagfüggöny karbantartása:A karnis, karbantartást nem igényel, mivel a korszerű alumínium - műanyag konstrukció minden alkatrésze a termék teljes élettartamára előre zsírozott, illetve színtartó porlakk bevonattal védett. Tisztítása száraz vagy enyhén nedves ronggyal történhet. A lamellák portalanítását célszerű a lakás többi részéhez hasonló gyakorisággal elvégezni. A szalagfüggöny lamellái egy speciális eljárással moshatóak, de komolyabb foltok (kávé, vörösbor) esetén célszerű cserélni.A gyártásnál az elmúlt évek összes tapasztalatát alkalmazzuk, hogy a legjobb minőségben és a magyarországi piac élvonalbeli árain tudjuk eljuttatni Önhöz.

Szalagfüggöny, szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak 


Kérje ingyenes árajánlatunkat!
szalagfüggöny szalagfüggöny
szalagfüggöny

Ezt soha ne tegye a szalagfüggönyével!

Egyedileg méretezhető, emiatt különleges alakú és formájú ablakokhoz is megfelelő. Sok esetben jöhet jól, hogy a függönnyel és a rolettával ellentétben, a szélessége is könnyedén állítható. A szalagok szöge is szabályozható, így lehetséges némi természetes fényt beengedni a helyiségekbe úgy, hogy közben nem lehet belátni. Így az utcára néző, nagyobb ablakos irodahelyiségekbe.

9+1 meghökkentő ötlet rolettára

Roletta: 9+1 meghökkentő ötlet rolettára

Tapasztalataink szerint az egyik legkedveltebb árnyékolási eszköz a roletta Budapesten és vidéken egyaránt. Sokoldalúan variálható, használható egyenes vagy ferde felületeken, a fényáteresztőtől a teljesen fényzáróig minden árnyékolási fokozatban elérhető, kül- és beltéren egyaránt használható, lehet kézi vagy motoros működtetésű, tokozott, rugós vagy láncos.

Ami nem csak irodákban mutat jól: szalagfüggöny tippek otthonra

Ami nem csak irodákban mutat jól: szalagfüggöny tippek otthonra

A szalagfüggönnyel – ahogy a rolettával, de még a reluxával is – sokszor találkozunk Budapesten, elsősorban irodákban. Ez nem véletlen, hiszen nem csak költséghatékonyak és praktikusak, de jól mutatnak nagyobb ablakfelületeken is. A szalagfüggönynek, rolettának és reluxának azonban számtalan más olyan előnye is van, melyek nem csak az irodában, hanem az otthonunkban is nagyon jól kihasználhatóak.

Mi a különbség a szalagfüggöny, a roletta és a reluxa között?

Mi a különbség a szalagfüggöny, a roletta és a reluxa között?

A szalagfüggöny, a roletta és a reluxa Budapesten a legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszközöknek számítanak, háttérbe szorítva a hagyományos sötétítő függönyöket és a nehézkesebb redőnyöket. Nézzük hát a jellemzőiket külön-külön.1. A hosszú csíkokból álló szalagfüggöny, mint belső árnyékoló története Budapesten több évtizedes múltra tekint vissza. Kezdetben elsősorban hivatalokban, bankokban használták,kvázi a függönyök helyettesítésére.

Titkok a szalagfüggönyön túl

Szalagfüggöny: Titkok a szalagfüggönyön túl

A belső árnyékolók csoportjába tartozik a szalagokból, más néven lamellákból álló szalagfüggöny, mely Budapesten nagyon közkedvelt. Korábban inkább irodákban, üzlethelyiségekben használták, de napjainkban már a lakások dekorálásának is fontos elemévé vált. A lamellák elfordításával kiválóan szabályozható a fény mennyisége, amit szeretnénk a helyiségbe bebocsátani.