Termékeink

Minden ami árnyékolás

Tekintse meg cégünk

Termékkategóriáit

munkáink
Ide jön valami szöveg
Reluxa

RELUXA

A reluxa a belső árnyékolók egyik legrégebbi fajtája, amely már hosszú évtizedek óta nem veszít népszerűségéből. A kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, vagy akár kisebb terek elválasztására is alkalmas.

Reluxa

SZALAGFÜGGÖNY

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit foglalja magában. A szalagfüggöny lamelláik elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be otthonunkba. Bővebben

Reluxa

ROLETTA

A roletta az egyik legnépszerűbb, legrégebben használt belső árnyékoló. A rugós vagy gyöngylánc-működtetésű alumíniumtengelyre impregnálással ellátott textília tekeredik fel.

Reluxa

ROVARHÁLÓ

A szúnyoghálók, rovarhálók ma már szinte elengedhetetlen részei a nyílászárónak.

Reluxa

REDŐNY

A legelterjedtebb tradicionális külső árnyékoló. A redőnyök nagyon jó hőszigetelők, csökkentik a zaj és a por épületbe jutását, valamint részleges betörésvédelmet is nyújtanak.
Reluxa

ÉPÜLETFÓLIA

Az ablakok minden épületnek fontos részei, hiszen beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is okoznak, mint a zavaró ragyogás, hőmérséklet-növekedés vagy hő gyarapodás, magas energiaköltségek, és a berendezési tárgyak fakulása.

Reluxa

NAPELLENZŐ

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társas-házi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.