Termékeink

Minden ami árnyékolás

Tekintse meg cégünk

Termékkategóriáit

munkáink
Reluxa

Reluxa

A reluxa a belső árnyékolók egyik legrégebbi fajtája, amely már hosszú évtizedek óta nem veszít népszerűségéből. A kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, vagy akár kisebb terek elválasztására is alkalmas.

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit foglalja magában. A szalagfüggöny lamelláik elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be otthonunkba.

Rovarháló

Rovarháló

A szúnyoghálók, rovarhálók ma már szinte elengedhetetlen részei a nyílászárónak.

Roletta

Roletta

A belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek időről- időre meg tudnak újulni és napjainkban ismét a reneszánszukat élik.

Redőny

Redőny

A legelterjedtebb tradicionális külső árnyékoló. A redőnyök nagyon jó hőszigetelők, csökkentik a zaj és a por épületbe jutását, valamint részleges betörésvédelmet is nyújtanak.

Épületfólia

Épületfólia

Az ablakok minden épületnek fontos részei, hiszen beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is okoznak, mint a zavaró ragyogás, hőmérséklet-növekedés vagy hő gyarapodás, magas energiaköltségek, és a berendezési tárgyak fakulása.

Szalagfüggöny textilminta

Napellenző

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.